Kontaktirajte nas

+385 51 336 820
FacebookMySpace

Za školarce

TEČAJEVI JEZIKA ZA ŠKOLARCE (od 7-18 godina)

Nastava obuhvaća 60 školskih sati, a održava se subotom po dva školska sata, tijekom cijele školske godine. Termin nastave nije unaprijed određen, već se usklađuje s obavezama polaznika, te određuje pri upisu. Upisi se održavaju na početku školske godine, ali je i naknadni upis isto moguć. Ukoliko se polaznik naknadno upiše nudimo i nadoknadu propuštenog gradiva. Polaznici se raspoređuju u grupe nakon polaganja kvalifikacijskih ispita a u grupi može biti najviše desetoro polaznika iako ih je najčešće 5-6. Na kraju školske godine održava se pismena i usmena provjera znanja, te nakon uspješno položenog ispita dobiva potvrda o položenom tečaju jezika.

NASTAVNI PROGRAM I METODE RADA

Na početku svake školske godine stručni tim planira i organizira nastavni plan, te odabire udžbenik prema kojem će se održavati nastava. Na svakom satu obrađuju se sljedeća područja: govor, slušanje s razumijevanjem, pisanje te gramatika. K tome, nastava se nadopunjuje slobodnim sadržajima ovisno o dobi i interesu polaznika. Dodatni sadržaji uglavnom su iz područja glazbe, te književnosti i filma. Obrađujući ove sadržaje djeca imaju mogućnost glazbeno i scenski se izražavati što dodatno potiče njihovu kreativnost. Od didaktičkih pomagala djeca imaju na raspolaganju različite dodatne materijale, računalo, pristup Internet-u, a najzanimljivija im je naša INTERAKTIVNA PLOČA.

O VODITELJIMA TEČAJEVA

Predavači su ISKLJUČIVO PROFESORI jezika s iskustvom u radu s djecom. Prateći najnovije tokove predavači se svake godine dodatno školuju, ovisno o vlastitim interesima.

O UČIONICAMA

Učionice su suvremeno opremljene,  ugodne su i svojim ambijentom potiču na rad. Prilagođene su radu u malim grupama. Na zidovima se nalaze sadržaji koji se obrađuju tijekom školske godine.

Godišnja cijena 360,00 €  (2.712,40 Kn) što je plativo u 9 obroka po  40,00 €  (301,38 Kn), a braća i sestre imaju 10% popusta.

PRIPREMA ZA CAMBRIGE ISPITE

Cambridge ESOL su međunarodni ispiti engleskoga jezika koje organizira British Council.  Podijeljeni su u nekoliko razina, a to su:

  • KET – Key English Test
  • PET – Preliminary English Test
  • FCE – First Certificate in English
  • CAE – Certificate in Advanced English
  • CPE – Certificate of Proficiency in English

Organiziramo grupne i individualne pripreme, a Vi odlučite koji vid vašem djetetu više odgovara. Pomoći ćemo vam prilikom prijave djeteta na ispit, a u sklopu pripreme će se vježbati na originalnim testovima.

Nudimo i mogućnost individualnog učenja po cijeni od 14,00 € (105,48 kn) za šk. sat.

logo

Odaberite Ekspert!

Više od 30 godina predanog rada modernim metodama.

Postanite EKSPERT!

Kontakt

Dolac 8

51000 Rijeka

+385 51 336 820

+385 95 907 36 63

info@expert.hr

Koristimo kolačiće
Naša web stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics. Isto se koristi u svrhu unapređenja korisničkog iskustva.