Kontaktirajte nas

+385 51 336 820
FacebookMySpace

Microsoft Word je najpoznatiji i najbolji program za obradu teksta. Nakon savladavanja operativnog sistema Windows, ovo je svakako prvi korisnički program koji je potrebno naučiti. Nezamisliva je kvalitetna upotreba računala, posebno u poslovne svrhe, bez dobrog poznavanja ovog programa.

Za dobar tekstualni dokument, nije dovoljno da ga znate samo ukucati. Potrebno je i podesiti njegov izgled tako da Vaš dokument predstavlja djelo profesionalca. Program daje veliki broj mogućnosti za podešavanje prikaza i upotrebu različitih objekata.

Polaznik će razviti sposobnost kreiranja dokumenata (spremati ih u različitim oblicima, otvarati i ispisivati), koristiti funkciju pomoći za povećanje produktivnosti. Primijeniti različite vrste oblikovanja na tekst, odlomke i dokumente, prepoznati dobru praksu u izboru odgovarajućih mogućnosti oblikovanja, umetati tablice, slike i crteže u dokument, pripremiti dokumente za cirkularno slanje, primijeniti numeriranje stranica i provjeriti pravopis i gramatiku prije završnog ispisa dokumenata, stvoriti zaglavlje i podnožje, oblikovati obrube i dodati sjenčanje,….

Trajanje: 16 šk. sati

Cijena: 110,00 €     (828,80 kn) plativo u 2 obroka

logo

Odaberite Ekspert!

Više od 30 godina predanog rada modernim metodama.

Postanite EKSPERT!

Kontakt

Dolac 8

51000 Rijeka

+385 51 336 820

+385 95 907 36 63

info@expert.hr

Koristimo kolačiće
Naša web stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics. Isto se koristi u svrhu unapređenja korisničkog iskustva.