Kontaktirajte nas

+385 51 336 820
FacebookMySpace

Povijest škole

Više od 30 godina škola Ekspert je sinonim za vrhunsku kvalitetu programa učenja stranih jezika, informatike i knjigovodstva i to je razlog što smo sve ove godine najtraženija škola u gradu Rijeci i okolici. Vodeći se strateškim profesionalnim odnosom prema nastavi, struci i polazniku uz prihvatljive cijene , osigurali smo si mjesto jedne od vodećih edukacijskih ustanova u regiji.

U školi održavamo programe obrazovanja stranih jezika, informatike i knjigovodstva. Programi obrazovanja verificirani su od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pa svaki polaznik nakon završenog programa može polagati ispit i stečenu svjedodžbu upisati u e-radnu knjižicu te na taj način postati konkurentniji na tržištu rada.

Ljubazni i stručni profesori ne samo da poučavaju služeći se najmodernijim nastavnim materijalima i interaktivnim pomagalima, već svojom kreativnošću održavaju stalnu motivaciju polaznika. U nastavi se pored udžbenika koriste nove tehnologije i oprema – interaktivne ploče i projektori te puno dodatnog materijala.

Radi se u malim grupama (maksimalno 8 polaznika) što osigurava individualni pristup svakom polazniku i omogućava kvalitetno izvođenje nastave.

Atmosfera u Ekspertu je radna, ali u isto vrijeme ugodna, ležerna, zabavna, dinamična, poticajna i vrlo često vesela. U takvoj atmosferi polaznici daleko brže napreduju i puno se bolje osjećaju.

Za takvu atmosferu zaslužni su ljubazni i vedri zaposlenici ali velike zasluge pripadaju i polaznicima koji to prepoznaju, a po prirodi su i sami vedre osobe te se pozitivna atmosfera osjeti u zraku čim uđete u naš prostor.

Činjenica koju ne treba zanemariti u ovo vrijeme je da kvaliteta ustanove Ekspert svakim danom raste, ali naše CIJENE su i dalje najprihvatljivije jer smatramo da obrazovanje i usavršavanje treba biti pristupačno što širem krugu ljudi, pa tako već godinama na već povoljne cijene grupnih tečajeve odobravamo i popust od 10% za nezaposlene prijavljene na Zavodu za zapošljavanje, redovnim studentima te članovima iste obitelji.

logo

Odaberite Ekspert!

Više od 30 godina predanog rada modernim metodama.

Postanite EKSPERT!

Kontakt

Dolac 8

51000 Rijeka

+385 51 336 820

+385 95 907 36 63

info@expert.hr

Koristimo kolačiće
Naša web stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics. Isto se koristi u svrhu unapređenja korisničkog iskustva.