Kontaktirajte nas

+385 51 336 820
FacebookMySpace

Vaučeri

Znate li da možete steći nove, ili usavršiti postojeće vještine u potpunosti BESPLATNO? U tijeku je dodjela javnih sredstava za obrazovanje odraslih koju provodi HZZ Nemojte propustiti tu priliku i odaberite jedan od naših programa:

Programi obuhvaćeni sustavom vaučera za obrazovanje održavaju se u prostorijama Ustanove Ekspert, a putem on-line nastave dostupni su polaznicima iz cijele Hrvatske.

Što su vaučeri za obrazovanje?

Vaučer za obrazovanje je financijska podrška Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kojom se u suradnji s ustanovama za obrazovanje dodjeljuju javna sredstava za obrazovanje odraslih.

Tko može koristiti vaučere?

Vaučere mogu koristiti sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života kojima se dodjelom vaučera osigurava stjecanje potrebnih vještina za razvoj karijere, zapošljavanje ili zadržavanje radnog mjesta.

Pravo na korištenje vaučera ne ostvaruju osobe koje se nalaze u sustavu redovitog odgoja i obrazovanja (učenici), osobe koje se nalaze u sustavu visokog obrazovanja i znanosti (studenti), te korisnici mirovine.

Kako do vaučera?

Zatražite našu ponudu telefonskim putem ili putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. gdje ćete nam napisati vaše ime i prezime, adresu, telefonski broj i OIB te za koji program ste zainteresirani. Ponuda nije obvezujuća.

Posjetite stranicu hzz.hr gdje ćete naći sve detalje o postupku prijave. O relevantnosti same prijave i ispunjavanju dodatnih kriterija koji se traže za pojedine programe odlučuje isključivo HZZ. 

Video upute za predaju zahtjeva možete pogledati na: Korisnički centar: HZZ Vaučeri - pitanja i odgovori | HZZ

Programi obuhvaćeni sustavom vaučera za obrazovanje održavaju se u prostorijama Ustanove Ekspert, a putem on-line nastave dostupni su polaznicima iz cijele Hrvatske.

logo

Odaberite Ekspert!

Više od 30 godina predanog rada modernim metodama.

Postanite EKSPERT!

Kontakt

Dolac 8

51000 Rijeka

+385 51 336 820

+385 95 907 36 63

info@expert.hr

Koristimo kolačiće
Naša web stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics. Isto se koristi u svrhu unapređenja korisničkog iskustva.