Kontaktirajte nas

+385 51 336 820
FacebookMySpace

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije izrada i analiza temeljnih financijskih izvještaja

 

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije izrada i analiza temeljnih financijskih izvještaja provodi se redovitom nastavom u trajanju od 175 sati, uz mogućnost izvođenja programa na daljinu u stvarnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 42 sata, dijelom učenjem temeljenim na radu u trajanju od 98 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika, u trajanju od  35 sati.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim ili stvarnim uvjetima te simulaciju problemskih zadataka uz korištenje knjigovodstvenog softvera.

Učenje temeljeno na radu provodi se u specijaliziranim učionicima i/ili kod poslodavaca (u knjigovodstvenim servisima) s kojim Ustanova ima sklopljeni ugovor o suradnji.

Ovo je program usavršavanje koji donosi 7 CSVET bodova.

Uvjeti za upis: Cjelovita kvalifikacija najmanje razine 4.2 sektora ekonomija i trgovina ili završen program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije knjigovođa / knjigovotkinja ili završen program obrazovanja iz područja knjigovodstva

 

Ovdje možete saznati kompetencije i ishode učenja.

 

logo

Odaberite Ekspert!

Više od 30 godina predanog rada modernim metodama.

Postanite EKSPERT!

Kontakt

Dolac 8

51000 Rijeka

+385 51 336 820

+385 95 907 36 63

info@expert.hr

Koristimo kolačiće
Naša web stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics. Isto se koristi u svrhu unapređenja korisničkog iskustva.