Kontaktirajte nas

+385 51 336 820
FacebookMySpace

Vođenje knjiga poduzetnika

Zbog čega plaćati nekome da Vam vodi knjige, kada to možete i sami, a ujedno ćete imati i veću kontrolu nad stanjem i promjenama Vašeg računa. Na tečaju se obrađuje kompletan postupak vođenja knjiga poduzetnika, a popraćen je konkretnim primjerima, s puno vježbe na originalnim obrascima.  Tečaj traje 85 školskih sati, a održava se 2 puta tjedno po 4 školska sata. Tijekom tečaja polaznik redovito dobiva zadatke koje šalje na uvid i dobivaupute i komentare na njih.

Polaznik se upoznaje s knjigovodstvenim i računovodstvenim kategorijama te kroz vježbe, ispunjavanje dokumenata i ponavljanje usvaja novi knjigovodstveni jezik te se upoznaje s knjigovodstvenim ispravama i provodi osnovna knjiženja i analitičko knjigovodstvo. Materiji koje se u ovom dijelu obrađuju su:

Shvaćanje pojma knjigovodstva i računovodstva, temeljnih knjigovodstvenih kategorija: Kapital, Imovina, Rashodi, Prihodi, Financijski rezultat. Knjigovodstveni instrumenti, Knjigovodstvene isprave, Konta, Poslovne knjige, Jednostavno i dvojno knjigovodstvo, Knjiženja, Knjigovodstvene pogreške i njihovi ispravci, Popis imovine i obveza, Bilanca, Novčano poslovanje blagajna, Platni promet, Analitička knjigovodstva kupaca i dobavljača, Kontni okvir, Novčana imovina, Vrijednosni papiri, PDV, Kratkoročna potraživanja i obveze, Materijal i sitan inventar, Troškovi, Podjela troškova, Amortizacija, Plaće…

Na kraju tečaja, nakon položenog ispita, polaznik dobiva uvjerenje.

TRAJANJE:

85 školskih sati predavanja i 125 sati samostalnog rada 

CIJENA:

580,00 €     (4.370,16 kn) plativo u 4 rate.

logo

Odaberite Ekspert!

Više od 30 godina predanog rada modernim metodama.

Postanite EKSPERT!

Kontakt

Dolac 8

51000 Rijeka

+385 51 336 820

+385 95 907 36 63

info@expert.hr

Koristimo kolačiće
Naša web stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics. Isto se koristi u svrhu unapređenja korisničkog iskustva.