Kontaktirajte nas

+385 51 336 820
FacebookMySpace

Proračunske tablice - MS Excel

Microsoft Excel je program bez koga se ne može zamisliti poslovna upotreba računala. Ne postoji bolji program za tablične proračune.

Budući je većina naredbi slična kao u Word-u, na ovaj dio upisuju se samo osobe koje vladaju barem osnovnim znanjem iz programa Word-a.

Polaznik će razviti sposobnost izrade i korištenja proračunskih tablica za preciznu izradu izlaznih rezultata. Naučiti će raditi sa radnim knjigama i spremati ih u različitim oblicima datoteka, koristiti ugrađene mogućnosti kao što je funkcija pomoći za povećanje produktivnosti, unositi podatke u ćelije i koristiti dobru praksu u kreiranju popisa, označavati, sortirati, kopirati, premještati i brisati podatke, uređivati retke i stupce na radnom listu, kopirati, premještati, brisati i preimenovati radne listove, kreirati matematičke i logičke formule koristeći standardne funkcije proračunskih tablica (suma, prosjek, prebrojavanje, minimum, maksimum, brojanje po uvjetu, if funkcija,…), koristiti dobru praksu u kreiranju formula i prepoznavanju pogrešnih vrijednosti u formulama, oblikovati brojeve i tekstualne sadržaje u radnim knjigama, birati, kreirati i oblikovati grafikone za potpuni prijenos informacija, podešavati izgled stranica, provjeriti i ispraviti sadržaj radnih knjiga prije ispisa.

Trajanje. 16 šk. sati

Cijena: 110,00 €     (828,80 kn)  plativo u 2 obroka

logo

Odaberite Ekspert!

Više od 30 godina predanog rada modernim metodama.

Postanite EKSPERT!

Kontakt

Dolac 8

51000 Rijeka

+385 51 336 820

+385 95 907 36 63

info@expert.hr

Koristimo kolačiće
Naša web stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics. Isto se koristi u svrhu unapređenja korisničkog iskustva.