Kontaktirajte nas

+385 51 336 820
FacebookMySpace

Računalni operater + ECDL diploma

Kada ste se već odlučili upisati i položiti program Računalni operater, zašto ne biste to znanje i certificirali, osim putem uvjerenja o osposobljenosti verificiranog od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, i međunarodno priznatom ECDL diplomom.

ECDL (European Computer Driving Licence) je međunarodno priznati certifikat za korištenje računala, dizajniran s ciljem uspostavljanja jedinstvenog standarda osposobljenosti za korištenje računala za poslodavce i posloprimce.

Namijenjen je i prilagođen osobama bez imalo znanja o računalima ili onima koji žele certificirati svoje znanje i upisati ga u e- knjižicu (poznatiju kao radu knjižicu). Ovaj program obrazovanja obuhvaća danas najpotrebnije alate i područja koje diktira današnje tržište rada. Po završetku školovanja polaznici će biti u stanju samostalno se služiti računalom, Internetom i e-mailom, pisati i obrađivati tekst u Word-u te , izrađivati i obrađivati tablice i postavljati formule u programu Excel te izrađivati u uređivati prezentacije u programu Powerpoint.

ECDL diplomom bit ćete konkurentniji na tržištu rada i produktivniji na poslu te ćete vaš rad na računalu učiniti jednostavnijim i kvalitetnijim.

Podatak s portala Moj posao: 75 % nezaposlenih polaznika tečaja pronašlo je posao nakon odslušane nastave i položenog ECDL ispita

CIJENA:

560,00€   - uključen program osposobljavanja Računalni operater + indeks + 4 ECDL ispita+ ECDL početna diploma

Završni ispit: 68,00  €     

logo

Odaberite Ekspert!

Više od 30 godina predanog rada modernim metodama.

Postanite EKSPERT!

Kontakt

Dolac 8

51000 Rijeka

+385 51 336 820

+385 95 907 36 63

info@expert.hr

Koristimo kolačiće
Naša web stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics. Isto se koristi u svrhu unapređenja korisničkog iskustva.