Kontaktirajte nas

+385 51 336 820
FacebookMySpace

Polaganje ECDL ispita

Europska računalna diploma (ECDL – European Computer Driving Licence) je međunarodno priznata potvrda informatičke pismenosti koja jamči vlasniku poznavanje rada na računalu prema ECDL/ ICDL normi. Zbog velikog uspjeha koji je ECDL postigao u Europi, program je proširen na cijeli svijet pod nazivom ICDL (Internacional Computer Driving Licence). ECDL norme definiraju postupke uvođenja i primjene određenih informatičkih programa.

Kandidati koji žele dobiti diplomu mogu se prijaviti za ispite bilo gdje u svijetu, polagati redoslijedom kojim žele u različitim testnim centrima te nakon svih položenih ispita dobiti potvrdu priznatu u cijelom svijetu.

Svladavanjem znanja i certificiranjem pojedinih modula bit ćete konkurentniji na tržištu rada i produktivniji na poslu te ćete vaš rad na računalu učiniti jednostavnijim i kvalitetnijim.

Kandidat ne mora pohađati tečaj da bi pristupio ispitu. Može prijavljivati jedan po jedan modul. Jedini uvjet je da najprije treba polagati module iz početnog ECDL-a, a tek onda iz osnovnog. Prije pristupanja prvom ispitu, kandidat mora kupiti ECDL indeks (može u našoj ustanovi). Ukoliko polaznik želi pomoć za pripremanje ispita, može upisati program osposobljavanja za ECDL operatera ili ECDL specijalist ili putem indvidualnih poduka (broj sati je prema potrebi), a cijena šk. sata je 20,00 €.

Podatak s portala Moj posao: 75 % nezaposlenih polaznika tečaja pronašlo je posao nakon odslušane nastave i položenog ECDL ispita

Početna ECDL diploma obuhvaća 4 početna modula.:

Preuzmite nastavni plan za sve module za  Pocetnu diplomu.

Preuzmite Probne ispite za:

 Osnovna ECDL diploma obuhvaća 4 početna modula + bilo koja 3 osnovna modula.

Cijena 1 ispita: 20,00 €       
Cijena indeksa: 80,00 €       
Prijave za ispit: barem 2 dana unaprijed

AKCIJA:

POČETNA DIPLOMA – INDEKS+4 MODULA = 150,00 €     

OSNOVNA DIPLOMA – INDEKS+7 MODULA = 200,00 €     

Sve dodatne informacije o ECDL-u, možete naći na stranici: http://www.ecdl.hr/programi/ecdl_osnovni.

Nastavni plan  i probne ispite možete preuzeti ovdje:

logo

Odaberite Ekspert!

Više od 30 godina predanog rada modernim metodama.

Postanite EKSPERT!

Kontakt

Dolac 8

51000 Rijeka

+385 51 336 820

+385 95 907 36 63

info@expert.hr

Koristimo kolačiće
Naša web stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics. Isto se koristi u svrhu unapređenja korisničkog iskustva.