Kontaktirajte nas

+385 51 336 820
FacebookMySpace

Mobilno programiranje - besplatno uz vaučer

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije mobilno programiranje

BESPLATNO - I ZA ZAPOSLENE I ZA NEZAPOSLENE!!!!

Vaučer možete zatražiti klikom na link : ZATRAŽI VAUČER

 

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije mobilno programiranje provodi se redovitom nastavom u trajanju od 125 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u realnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 30 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 50 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od  45 sati. Učenje temeljeno na radu obuhvaća situacijsko učenje i izvršenje konkretnih radnih zadaća u stavarnim i/ili simuliranim uvjetima.

Cil programa obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije mobilno programiranjej je stjecanje kompetencija u primjeni osnovnih tehnika izrade mobilnih aplikacija, pristupanja bazi i manipulacije nad podacima baze, programskih alata za izradu aplikacije te testiranja funkcionalnosti aplikacije. Ovo je program usavršavanje koji donosi 5 CSVET bodova.

Ovdje možete preuzeti kompetencije i ishode učenja.

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Molimo da u upitu za ponudu navedete program za koji ste zainteresirani, vaše ime i prezime, adresu, OIB i telefonski broj.

logo

Odaberite Ekspert!

Više od 30 godina predanog rada modernim metodama.

Postanite EKSPERT!

Kontakt

Dolac 8

51000 Rijeka

+385 51 336 820

+385 95 907 36 63

info@expert.hr

Koristimo kolačiće
Naša web stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics. Isto se koristi u svrhu unapređenja korisničkog iskustva.